Proiecte rezidențiale

Produse Bilka pentru construcții rezidențiale

sistemul complet de acoperiș destinat proiectelor rezidențiale moderne

Oferta noastră cuprinde mai multe modele de ţiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiş şi sistem pluvial, panouri sandwich şi produse pentru garduri.

01.

Tigla metalică este un produs ce permite montajul si pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

02.

Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.

03.

Învelitoarea RetroDuo este una dintre cele mai noi soluții disponibile în materie de acoperiș, care reușește să îmbine, într-un singur produs, așteptările clienților, arhitecților și montatorilor.

04.

În domeniul producției de acoperișuri, panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă, dar și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale.

05.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. 

06.


Sistemul complet pentru acoperiș BILKA, pe lângă învelitoare și sistemul pluvial, include și accesorii și elemente de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș.

07.

Alege o folie potrivita pentru acoperişuri care să îţi ofere toate avantajele de care ai nevoie.

08.

Șipcile metalice BILKA vor oferi gardului tău un aspect deosebit, pentru o durată îndelungată, fără grija întreținerii acestuia, precum în cazul șipcilor din lemn.

09.

Rame, Ferestre de acces sau ferestre de mansarda mansardă la prețuri accesibile, fără a face compromisuri de calitate