Servicii

Comercializăm produse Bilka pentru acoperișul tău.

Servicii pentru acoperișul tău

Soluții complete pentru acoperișul tău.

01.

Consiliere

Consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune soluții pentru acoperișul tău.

02.

Deviz

Întocmirea ofertei pentru acoperișul tău, după planurile puse la dispoziție sau după măsurătorile efectuate de agentul nostru.

03.

Garanție

Produsele noastre nu părăsesc fabrica dacă nu îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanță și durabilitate.

Proiecte Industriale

Produse Bilka pentru construcții industriale

Sistemul Complet De Acoperis Destinat Proiectelor Industriale Moderne

Oferta noastră cuprinde mai multe modele de ţiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiş şi sistem pluvial, panouri sandwich şi produse pentru garduri.

 

Produse Bilka pentru construcții rezidențiale

Sistemul Complet De Acoperis Destinat Proiectelor Rezidentiale Moderne.

Oferta noastră cuprinde mai multe modele de ţiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperiş şi sistem pluvial, panouri sandwich şi produse pentru garduri.

Procesul nostru de lucru

01.

Consiliere profesionistă

În funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil și arhitectura construcției tale vom analiza toate opțiunile pe care le ai pentru acoperișul tău și te ajutăm să achiziționezi în mod profesionist un sistem de învelitoare. 

02.

Măsurătoare acoperiș

Agentul nostru se deplasează la locația ta și efectuează gratuit măsurătoarea învelitorii. Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre revonavarea unui acoperiș existent, măsuratoarea acoperișului realizată de un expert constituie baza uni deviz corect.

03.

Realizarea devizului

Vom realiza un deviz corect, optimizat și personalizat pentru acoperișul dumneavoastră, astfel încât să minimizam pierderile și să beneficiați de un randament maxim la costuri minime.

04.

Transport si Garanție

Vom realiza un deviz corect, oprimizat și personalizat pentru acoperișul dumneavoastră, astfel încât să minimizam pierderile și să beneficiați de un randament maxim la costuri minime. Pe lângă garanția oferită de producător beneficitati și de suportul și profesionalismul nostru.